Fotograaf woonachtig in het Westland maar met Den Haag in het hart..

Ik ben heel nieuwsgierig naar jou maar laat ik ook iets over mijzelf vertellen. Ik ben Lizette, 30 jaar en woon samen met mijn vriend en zoontje in Naaldwijk. Naast mijn werk als fotograaf ben ik werkzaam als Kwaliteit, Arbo en Milieu medewerker voor de Gemeente Den Haag.

In 2013 ben ik begonnen met fotograferen als hobby. Ik startte met het fotograferen van gerechten voor mijn blog waar ik destijds heel druk mee was. Tegenwoordig fotografeer ik alles wat ik leuk vind maar voornamelijk newborn en bruiloften.

Oorspronkelijk kom ik uit Den Haag maar tegenwoordig woon in in het Westland (Naaldwijk). Ik ken inmiddels genoeg leuke plekjes maar voor de mooie parken ga ik toch terug naar Den Haag. Ik denk dat ik ergens ook wel "gehecht" ben aan de drukte van de stad maar 's avonds terug naar huis met een parkeerplek voor de deur is iets waar ik heel snel aan kon wennen.

In mijn vrije tijd vind ik het heel fijn om naar het strand te gaan, een terrasje te pakken of gewoon een dagje he-le-maal niets. Deze dagen komen niet vaak voor dus geniet ik extra als het moment zich voor doet.

Ik streef er naar dat een fotoshoot met mij een fijne ervaring is. Ongedwongen, ongeposeerd en op een locatie die voor jou speciaal is. Vooraf bespreken we de wensen en mogelijkheden en waar nodig stel ik een moodboard op. Hiermee visualiseren we het eindresultaat. 

Tijdens de shoot vind ik het erg belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen. Niets forceren en doen waar jij je goed bij voelt. Mijn missie is geslaagd als je verbaasd bent hoe mooi je op de foto staat. Kijk rond op de website op mijn sociale kanalen en bij vragen, stel ze gerust.

"Photography for me is not looking, it's feeling. If you can't feel what you're looking at, then you're never going to get others to feel anything when they look at your pictures.."

lieve woorden van mijn klanten..

Wij hebben een fotoshoot bij Lizette geboekt voor ons zoontje en zijn neefje. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden. Lizette weet de spontane momenten prachtig vast te leggen. Ze neemt alle tijd voor de shoot en brengt echte emoties over. De kinderen vonden het heel leuk met haar.

is professioneel, neemt alle tijd en denkt na over de kleinste dingen. Hierdoor maakt zij prachtige foto’s die een blijvende herinnering vormen.

Susan


Via Facebook kwamen wij in contact met Lizette! Meteen een goede klick & wat was ze geduldig! Ons dochtertje maakte het ons zeer zwaar maar de foto’s zijn echt fantastische geworden! Prachtige lifestyle foto’s die zelfs ZO mooi zijn dat we ze als een groot pronkstuk op de muur hebben gehangen! Ik zou dailizet fotografie echt 200% aanraden!

Mandij


Afgelopen week bij Lizette een fotoshoot gehad. Een hele lieve en spontane vrouw met enorm veel passie voor fotografie. Heb hele mooie foto’s ontvangen. Doordat Lizette ook jurken verhuurd voor de fotoshoot had ik geen omkijken naar mijn kleding hiervoor echt ideaal.
Zeker een aanrader!!

Jennifer


Een tijd geleden heb ik een fotoshoot gedaan met mijn moeder en zusje. Daar zijn mooie foto’s uitgekomen! Lizette heeft ons goed geholpen met het aannemen van poses, op ons gemak stellen en daarnaast zorgde zij voor een fijne sfeer tijdens de fotoshoot. Ik zou zeker nog een keer een shoot boeken!

 

Elise


Dailizet Fotografie, familie fotograaf Naaldwijk, newborn fotograaf Naaldwijk, trouwfotograaf Naaldwijk, zwangerschapsfotograaf Naaldwijk, familie fotograaf westland, newborn fotograaf westland, trouwfotograaf westland, zwangerschapsfotograaf westland, familie fotograaf Den Haag, newborn fotograaf Den Haag, trouwfotograaf Den Haag, zwangerschapsfotograaf Den Haag, familie fotograaf Zoetermeer  newborn fotograaf Zoetermeer, trouwfotograaf Zoetermeer, zwangerschapsfotograaf Zoetermeer, familie fotograaf wateringen, newborn fotograaf wateringen, trouwfotograaf wateringen, zwangerschapsfotograaf wateringen, familie fotograaf 's-gravenzande, newborn fotograaf s-gravenzande, trouwfotograaf s-gravenzande, zwangerschapsfotograaf s-gravenzande, fotoshoot Naaldwijk